Fysik

Det skrå kast

29. marts 2013 af Emad0008 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det eneste krav er, at afstanden skal være 2 meter.

Hvad skal vinklen og starthastigheden være for, at det kommer til at passe? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2013 af peter lind

Vælg et sædvanlig koordinatsystem så x0 = y0=0

I formlen for y: y= v0y*t-½gt2 Find tiden når legemet er kommet ned igen altså y =0

Indsæt denne i formlen for x koordinaten. og sætte dette lig 2 m. Det giver den ønskede sammenhæng


Svar #2
29. marts 2013 af Emad0008 (Slettet)

Tak.

 


Skriv et svar til: Det skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.