Fysik
Motorens indicerede effekt
Hej alle sammen.
Det er lidt pinligt, men jeg er simpelthen gået død over en opgave angående en dieselmotor.
Følgende er opgivet:
En MAN B & W dieselmotor, type 8S60ME-C7, har en mekanisk virkningsgrad på 91 procent. Omdrejningshastigheden er 113 o/m, og det indicerede middeltryk er 20,8bar.
cylinder: 8
stempel diameter: 60cm
1) find det effektive middeltryk
pe=ηm*pi=0,91*20,8Bar=18,93Bar
2) Den indicerede effekt.
Dette spørgsmål går jeg helt død på. Hvorledes beregnes den, når man hverken ved slaglængde elelr slagvolumen?
Håber at nogen kan hjælpe mi videre i jagten på at løse denne opgave, da den irretere mig grusomt lige nu.
PÅ forhånd tak for jeres hjælp
Skriv et svar til: Motorens indicerede effekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
