Matematik

Graf på koordinatsystem

02. april 2013 af lunapedersenn (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle!

Jeg skal indtegne grafen y=2x+5 i et koordinatsystem, så det bliver en lang og lige linje, men ved ikke helt, hvordan man gør det.. Håber nogen af jer kan hjælpe.

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2013 af SuneChr

Find to punkter v.h.a. forskriften

x = - 3     y = - 1

x = 1       y  =  7

og forbind disse med en ret linje.


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. april 2013 af peter lind

Vælg 2 vilkårlige x værdier ikke for tæt på hinanden. Beregner derefter de tilsvarende y værdier. Plot de tilsvarende punkter og tegn en ret linje gennem dem. Et nemt punkt får du ved at lade den ene x værdi være 0


Svar #3
02. april 2013 af lunapedersenn (Slettet)

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Graf på koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.