Matematik

Bestem afstanden fra A til B

03. april 2013 af Purløg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Billede af opgaven.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at finde afstanden i dette tilfælde. Er der nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2013 af PeterValberg

billede af opgaven ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2013 af mette48 (Slettet)

Du skal starte med at skrive opgaveteksten her og/eller vise den originale tegning.

Meget kan vi gætte, men her er der for lidt oplysninger.


Svar #3
03. april 2013 af Purløg (Slettet)

Undskyld folk! Jeg er vidst lidt glemsom!
Billede af opgaven. For alvor.


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. april 2013 af mette48 (Slettet)

Punktet 200m under P kaldes Q

|AQ|=200*tan(90-w)

|BQ|=200*tan(90-v)

|AB|=|BQ|-|AQ|

 


Skriv et svar til: Bestem afstanden fra A til B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.