Matematik

test størrelse i p værdi

04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

Hejsa.

Jeg sidder lige med en opgave. Jeg kan ikke rigtig få min udregning via R til at passe. Opgaven på vedhæftet siger udregningen at: 


F(x) = 11009/3758 = 2.93
pval = 2(1-Fcdf(2.93, 19, 63)) = 0.0014

Nu jeg bruger mit R program, som jeg har haft stor succes med indtil videre. Også som det fremgår af billedet i #1, så får jeg de rigtige resultater, når jeg har regnet andre opgaver med t og Z test. Nu vælger jeg så at lave en F test. Men jeg bliver ved med at få 0.0007.

Ved i evt hvad jeg gør af fejl her?

Kh Julie

Vedhæftet fil: Untitled-1.jpg

Svar #1
04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

Udregning i R


Svar #2
04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

Løsning er her:

 

 


Skriv et svar til: test størrelse i p værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.