Matematik

Udregning af pval i R

04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

Hej. 

Jeg prøver at udregne det vedhæftet via R, men jeg får hele tiden det forkerte resultat. 

Jeg har prøvet at lave en t test, men ved ikke lige hvad der går galt. 

Jeg har:

t = 4.49
frihedsgrad = 23.2
n = 84

I R har jeg tastet følgende ind :

> plow <- pf(4.49, 23.2, 84)
> 2 * min(plow, 1 - plow)

Ved i hvad jeg gør forkert her?

Kh Julie

Vedhæftet fil: foto.JPG

Svar #1
04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

jeg har lige prøvet lidt forskellige ting her, fordi jeg ikke lige ved hvad jeg skal taste, men ingen af dem passer ift resultatet som er 0.00016.

Håber i har en ide til hvad jeg skal taste?

Men som der også står i opgaven, så bruges kun 4.49 og 23.2

Kh Julie


Svar #2
04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

Jeg har også prøvet at lave en t test, men også med forkert resultat (vedhæftet)


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. april 2013 af nielsenHTX

du skal bruge 2*(1-(pt(4.49,23.2))) ,cdf=Cumulative distribution function beregnes som pt(x,df) i R


Svar #4
04. april 2013 af juliemusen4 (Slettet)

ah ok.

Mange tak for det Nielsen :-)

Kh Julie


Skriv et svar til: Udregning af pval i R

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.