Kemi

omskriv følgene udtryk til SI-enheder

07. april 2013 af kikiwj (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har fået denne opgave i min sro og jeg er meget itvivl. så hvis der er nogen der gider at hjælpe må i meget gerne.

 

omregn følgene udtryk til SI-enheder:

 

1)km*mm

2)km2/cm

3)kg/liter

4)liter/mm

5)km/minut

 

 

 jeg forstår overhoved ikke opgaven. please hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2013 af ChemistryIsKey

1)

     km · mm = (103 m) · (10-3 m) = m2             (Areal)

2)

     km2 / cm = (106 m2) / (10-2 m) = 108 m     (Længde)

3)

     kg / L = kg / (10-3 m3)                                    (Densitet)

4)

     L / mm = (10-3 m3) / (10-3 m) = m2             (Areal)

5)

     km / min = (103 m) / (60 s) = 16.67 m/s     (Hastighed)

:)


Svar #2
07. april 2013 af kikiwj (Slettet)

tusind tak :) du redder min dag

 


Skriv et svar til: omskriv følgene udtryk til SI-enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.