Matematik

Matematik aflevering

12. april 2013 af Manu0407 (Slettet)

Hej Alle sammen. E der nogen der kan hjælpe mig med opgave 3 hvor jeg skal beregne arealet af trekant ABC?
Har prøvet at finde svaret selv som i kan se i filen, men det gav et helt sindssygt resultat..


Tak på forhånd :-)

Vedhæftet fil: Aflevering 10 for 1-1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2013 af c_aastrup

En halv appelsin formlen vil være det nemmeste

Men du bliver ikke spurgt om areal i opgave 3


Svar #2
12. april 2013 af Manu0407 (Slettet)

Jeg mente i opgave 2 hvor jeg skal beregne arealet af trekant ABC
 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2013 af Mitikas2916 (Slettet)

Du har beregnet vinkel C til 26.61º. Men  da du skulle beregne stykket HC er du kommet til at indsætte 21.61º

for vinkel C. Indsæt den rigtige værdi og regn videre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2013 af lvr34 (Slettet)

Det vides at arealet af en trekant er givet ved produktet af den halve højde og grundlinjen. Højden er bekendt, og du mangler da at bestemme grundlinjen, som her er givet ved summen af længden AH og HC. AH har du bestemt, og HC bestemmes ved

    cos(C) = HC / 107 → HC = cos(C) · 107

 

hvorfra arealet af trekanten er givet ved

    A = 0,5 · 48 · (AH + HC)


Svar #5
12. april 2013 af Manu0407 (Slettet)

Mange tusind taaaak!!!!!!

 


Svar #6
12. april 2013 af Manu0407 (Slettet)

Du må ikke isolere noget der står i tælleren????

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. april 2013 af lvr34 (Slettet)

Selvfølgelig må du i "cos(V) = hos / hyp", isolere den hosliggende katete.


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.