Matematik

Historisk mat om decartes og subnormalen

12. april 2013 af Flade (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har (x-v)^2 + (a*x+b)^2-s^2=0

jeg skal vise at løsningen til denne ligning er :X0=(a*b-v)/(1+a^2)

og jeg skal vise at subnormalen er v-X0 =a*b+a^2*X_0

nogen der har ider eller tricks?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. april 2013 af SuneChr

 </v:shapetype>     </v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:formulas>   </o:lock></v:path></v:stroke></v:shapetype>  </v:imagedata></v:shape></v:imagedata></v:shape>

</v:imagedata></v:shape></v:imagedata></v:shape>http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=3&sqi=2&ved=0CEAQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.math.ku.dk%2F~lutzen%2Fhist1A3&ei=N9JnUaLzIojL4AT-k4FQ&usg=AFQjCNHDX-uiVs41prYHS97P4rBhmeKDow&sig2=DfQyNkF1Nu12XUdLL50HoQ

 


Svar #2
12. april 2013 af Flade (Slettet)

tak for svaret det er meget elskværdigt, men jeg bliver lige nøde til at tage det skridt for skridt for at jeg forstår det. Jeg er ikke sikker på at jeg kan klippe svaret ud, den ser ellers fin ud. :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Se videre i den næste tråd, hvor jeg henviser til denne tidligere tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=966390

. Det ville dog have været bedre at holde diskussionen til een tråd.


Skriv et svar til: Historisk mat om decartes og subnormalen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.