Matematik

integrer (sin(t))^4

21. april 2013 af Lars195 (Slettet)

Hvordan integrer jeg (sin(t))^4..


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2013 af mette48 (Slettet)

(f(g(x))' = f'(g(x))*g'(x)

g(x)=sin(x) og f(x)=x4


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2013 af Stats

#1 Forkert, da der er tale om integration

Se http://www.ditutor.com/integrals/integral_sine_4x.html

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2013 af Krabasken (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. april 2013 af Krabasken (Slettet)

# 2

Når du indsætter et link så afslut det med et tryk på mellemrumstasten - så bliver det er 'hot link', som man kan klikke direkte på i stedet for at skulle kopiere og indsætte osv,   :-)

(Se fx. # 3)

 


Skriv et svar til: integrer (sin(t))^4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.