Matematik

Beregn højde - SERIØST HJÆLP MIG

23. april 2013 af gaylord47 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle, jeg er ny her inde, så håber at i kan hjælpe mig!

Okay jeg sidder med en herre svær opgave, og har spurgt om hjælp alle vegne, men dem jeg spørger kan heller ikke svaret... Den lyder sådan her:

Tre beholdere rummer hver 1 liter. (1 liter = 1000 cm3)
Beregn højden i hver af de tre beholdere.

Figur A har en diameter på 5 cm, B 10 cm og C 20 cm

Hvad hedder den formel som jeg skal bruge? HJÆÆÆÆÆÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2013 af peter lind

Det kommer jo an på formen af beholderne, hvad du ikke har ulejliget dig med at fortælle os. Hvis det er en cylinder er er rumfanget = arealet af grundfladen*højde


Svar #2
23. april 2013 af gaylord47 (Slettet)

 

 

#1


Gud ja, undskyld, formlen er en cylinder ja! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2013 af mathon



                                      (4/π) • (1000 cm3)
                              h =    -----------------------
                                                  d2

             


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2013 af mathon

                                                                                        1273,24 cm3
                                                                               hA =  ----------------
                                                                                            (5 cm2)

 

                               hB = (dA/dB)2 • hA

                               hC = (dA/dC)2 • hA


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. april 2013 af shila159

Du har vel en formelsamling, du har fået af din lærer? Kig i den, og sæt tallene ind i formlen :-)


Skriv et svar til: Beregn højde - SERIØST HJÆLP MIG

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.