Matematik

Bestem f(1) og f(6)

25. april 2013 af emilsaysette (Slettet)

En lineær funktion er givet ved f(x) = 3x + 4

a) Bestem f(1) og f(6)
b) Løs ligningen f(x) = 4

 

Hvad er det nu lige man gør her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af mathon

 

a) Bestem f(1) og f(6)

                                               f(1) = 31 + 4

                                               f(6) = 36 + 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2013 af mathon

b)

                                               f(x) = 4 = 3x + 4

                                      løs
                                                3x + 4 = 4


Skriv et svar til: Bestem f(1) og f(6)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.