Matematik

funktion

25. april 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har et problem med den her opgave.

En bestemt type minivindmølles årlige produktion af elektrisk endergi  kan beregnes ved hjælp af formlen

E=0,14*x^2

hvor E betegner den årlige produktion (målt i kWh), og x er vingelængen (målt i cm).

a) Bestem den årlige produktion i kWh fra en minivindmølle med en vingelængde på 50 cm.

b) Hvor stor skal vingelængden være, hvis den årlige produktion skal være 600 kWh?

En familie udskifter sin minivindmølle ned eb by, hvor vingelængden er 25% større end på den gamle mølle.

c) Hvor mange procent er den nye minivindmølles årlige produktion større end den gamle mølles produktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Hvorfor prøver du ikke selv? Regner du med at vi laver opgaverne for dig?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2013 af 123434 (Slettet)

a) E=0,14*50^2

b) 600=0,14*x^2

c) Ved ikke hvordan man løser den.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2013 af mette48 (Slettet)

Når du har 4 næsten ens opgaver, var det måske en ide først at se på den ene og bruge den hjælp du får til den. Så kan du nok regne en del at de andre opgaver.

Det er spild af tid bare at skrive en masse opgaver ind her.


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.