Fysik

Fra Hz til sek - Hvordan?

27. april 2013 af nejvelda - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg er i gang med at udregne noget databehandling i fysik, men har lige opdaget at det skal være m/sek. 

Hvordan omregner jeg dette til m/sek?:

V=f∗λ⇔600Hz∗0,578meter=346,8hz/meter

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2013 af mathon

 

            V = f λ = (600 Hz) (0,578 m) = (600 1/s) (0,578 m) = (600 0,578) · ((1/s) • m) = 346,8 m/s


Skriv et svar til: Fra Hz til sek - Hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.