Matematik

Hvordan finder jeg 2/3 del fra noget. (Penge)

29. april 2013 af mateuszx567 (Slettet)

Hej jeg skal finde 2/3 del af 1968kr.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Find først 1/3 og find dernæst 2/3 = 2·(1/3) .


Svar #2
29. april 2013 af mateuszx567 (Slettet)

Hvordan finder jeg 1/3 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man finder 1/3 af noget ved at dividere dette noget med 3.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2013 af Tugb0053 (Slettet)

1/3=0,3333


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2013 af 123434 (Slettet)

2/3*1968=3936/3=1312

 


Svar #6
29. april 2013 af mateuszx567 (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg 2/3 del fra noget. (Penge)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.