Matematik

Hvorfor voksende : g'(x) = 4e^-x

01. maj 2013 af mmmille (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal forklare hvorfor g(x) er voksende ud fra g'(x) = 4e^-x

 

Hvad er det nu der er med e^x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2013 af lfdahl (Slettet)

g'(x) = 4e-x > 0 for alle x. Derfor er g monotont voksende.


Svar #2
01. maj 2013 af mmmille (Slettet)

Tak :)

 


Skriv et svar til: Hvorfor voksende : g'(x) = 4e^-x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.