Fysik

Hjælp til 9. klasses afgangsprøve!

01. maj 2013 af scoregaard (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. Jeg har brug for nogle små forsøg til min afgangseksamen i fysik/kemi. 

Jeg kan komme ud for at komme op i følgene:
Radioaktivitet.
Lyd, lys og bølger.
Magnetisme/elektromagnetisme.
Syrer og baser.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2013 af hesch (Slettet)

Du kan google:  fysikforsøg  emne.

Her finder du masser af forslag.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2013 af Musling14 (Slettet)

Ved syrer/baser kan du med fordel lave forsøget "spalting af vand" eller muligvis en form for titrering. Det var det jeg gjorde, da jeg gik i 9. klasse. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2013 af ninjamus (Slettet)

Syre/base= neutralisation.

Radioaktivitet= stråling med alfa,beta- og gammastråling. baggrundsstråling.

Lyd/lys/bølger= Spektrallinjer?

Magnetisme/elektromagnetisme= induktion

 

;-)


Skriv et svar til: Hjælp til 9. klasses afgangsprøve!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.