Matematik

Reducér - forklar

01. maj 2013 af frederikkelouise (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg skal reducere dette udtryk 3a - (2a+2)

Kan nogle give det korrekte resultat samtidig med at forklare mig udregningen ?? 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2013 af 123434 (Slettet)

3a-2a-2=a-2

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2013 af Ayla1001 (Slettet)

3a - (2a+2) 

3a- 2a-2

a-2

 

- * + = -

- * - = +

+ * - = - 

+ * + = +


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2013 af mette48 (Slettet)

#2 der er slet ikke ganget i denne opgave, hvorfor skriver du regnereglerne for fortegn ved gangning?

Det eneste er at der skal hæves en minusparentes, hvilket gøres ved at ændre fortegnene inde i parentesen samtidig med at denne og minusset foran den fjernes.


Skriv et svar til: Reducér - forklar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.