Fysik

Fysik/Kemi 9. klasse - hjælp?!

03. maj 2013 af elisabethkm (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle!

Jeg skal til eksamen i mundtlig fysik/kemi d. 12. juni, og jeg er allerede mega nervøs! Jeg har overhovedet ikke styr på noget som helst, føler jeg, da jeg aldrig har været specielt god til fysik/kemi (og matematik for den sags skyld.)

Til jer, der enten selv går i 9. og skal til eksamen eller jer, der er gået ud af folkeskolen: Har I nogle dispositioner til de forskellige emner, man kan trække i fysik/kemi? Det ville være en kæmpe inspiration at se andres dispositioner.

Håber I kan hjælpe! Kan bruge alt.


Brugbart svar (3)

Svar #1
04. maj 2013 af Avatar1301 (Slettet)

Ofte er fremgangsmåden så slavisk i folkeskolen, at du burde kunne kigge dine fysik/kemi bøgers indholdsfortegnelser igennem, og dermed have nogle små dispositioner i form af denne kapiteloversigt :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2013 af kundennehelene (Slettet)

Jeg vil utrolig gerne hjælpe dig, men landet ligger sådan, at jeg desværre har smidt mine dispositioner ud, eftersom jeg nu går i 10. klasse. Jeg er dog villig til at hjælpe dig alligevel. Det kræver at du ved hvilke forsøg i har lavet og hvilke emner i har haft om og hvilke i har at kunne trække. :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2013 af Bammm (Slettet)

Spørg evt. din lærere om pensum? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2013 af ninjamus (Slettet)

Jeg går selv i 9.klasse og skal til afgangsprøve i starten af juni. Da man jo først trækker et emne på selve dagen, har vi fået af vide allerede nu, at udarbejde nogle dispositioner. På den måde kan vi bruge dem hvis vi skal op i emnet.

Jeg laver en disposition på den måde at jeg skriver nogle faglige begreber ned, som jeg muligvis kan komme til at snakke om. Derudover notererer jeg nogle udarbejdede forsøg, som har med emnet at gøre.

På den måde er man da lidt forberedt;-) 


Skriv et svar til: Fysik/Kemi 9. klasse - hjælp?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.