Tysk
Hvordan siger jeg dette på tysk?
12. oktober 2005 af
Chick (Slettet)
Kan ikke rigtig finde ud af hvordan jeg oversætter dette.. er der hjælp at hente?
"efter jeg er flyttet til København er hverdagen blevet meget nemmere..."
"efter jeg er flyttet til København er hverdagen blevet meget nemmere..."
Svar #1
12. oktober 2005 af lithium (Slettet)
nach dem ich nach copenhagen gezogen bin ist der alltag viel bekvemer geworden...eller noget i den stil :-D
Svar #2
12. oktober 2005 af lithium (Slettet)
ps kan kun snakke sproget så det er nok bedst du lige får en til at kigge på det rent stavemæssige hehe
Svar #3
12. oktober 2005 af Fingersen (Slettet)
nach dem = nachdem
copenhagen = Kopenhagen
bin ist = bin, ist der Alltag
bekvemer = bequemer
copenhagen = Kopenhagen
bin ist = bin, ist der Alltag
bekvemer = bequemer
Skriv et svar til: Hvordan siger jeg dette på tysk?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
