Matematik

Cm2 til liter

05. maj 2013 af 152429 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej alle
Jeg har en opgave som jeg ikke helt kan

Jeg skal finde hvormange liter der er i et akvariet som har sider

30cm h og 30cm b og 60 cm lang

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2013 af 123434 (Slettet)

1000cm3=1dm^3=1l

Jeg skal finde hvormange liter der er i et akvariet som har sider 30cm h og 30cm b og 60 cm lang 

3dm*3dm*6dm=54dm^3=54 liter

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2013 af Krabasken (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2015 af OliverHviid

(30 * 30 * 60) / 1000 = 54 liter.

Hov, jeg så ikke, hvornår dette indlæg var oprettet, hehe.


Skriv et svar til: Cm2 til liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.