Matematik

Eksponential funktion III

07. maj 2013 af Damgaard1975 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bevis følgende sætning:

 

Hvis funktionen y = b*ax har støttepunkterne (x1,y1) og (x2,y2) så kan a og b beregnes ved formlerne

 

a= x2-x1√y2/y1

 

b= y1/ax1  eller  b= y2/ax2

 

Er der en der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2013 af peter lind

Lø sligningerme

y1=b^*ax1

y2=b*ax2

Dette gøres bekvemt ved at dividere de 2 ligninger med hinanden


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2013 af Krabasken (Slettet)


Skriv et svar til: Eksponential funktion III

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.