Matematik

Værdien af udtrykkene

12. maj 2013 af Havetolearnmath (Slettet)

Hej jeg sidder med en OPG, jeg er usikker på om jeg har de rigtigt svar. Da det er noget tid siden jeg har fedtet med det, håber nogle af jer kan hjælpe mig! Jeg skal have min opgave afleveret i morgen.. :/

___________________________________________________________________________________________

 

Beregn værdien for hvert af udtrykkene

når a = -5 og b= 4

 

2a - b = ?

3a + b= ?

a2 + b : 2 = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2013 af peter lind

Erstat a med -5 og b med 4 i udtrykkene og beregn derefter det fremkomne regnestykke


Svar #2
12. maj 2013 af Havetolearnmath (Slettet)

Forståes det således? :

 

-10a - 5 =

-15a + 42 =

-5+ b : 2 =

 

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. maj 2013 af mette48 (Slettet)

når a = -5 og b= 4

 

2a - b = ?

2* (-5) - 4= -10 - 4 = - 14


Skriv et svar til: Værdien af udtrykkene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.