Fysik

Lydsignalet gennem vand.. håber på hjælp :D

12. maj 2013 af Nulle1x (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et ekkolod kan bestemme havdybden. Her sendes et lydsignal ned gennem vandet, hvor det reflekteres fra bunden.

Hvor dybt er der, hvis det tager 0,023 sekunder fra lydsignalet er sendt af sted til det modtages igen? - jeg håber i kan hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2013 af mathon

 

                      2 • d = (1480 m/s) • (0,023 s)


Svar #2
12. maj 2013 af Nulle1x (Slettet)

tak, hvad er det nu det er?


Svar #3
12. maj 2013 af Nulle1x (Slettet)

d*** er?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2013 af mathon

 

            ...d er dybden


Svar #5
12. maj 2013 af Nulle1x (Slettet)

tak, men skal man så isolere d, så 2 kommer over på den anden side så der står: 2*(1480 m/s) • (0,023 s)


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2013 af mathon

 

                                           2 • d = (1480 m/s) • (0,023 s) = 34,04 m

                                           d = (34,04 m) / 2 = 17,02 m


Svar #7
12. maj 2013 af Nulle1x (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Lydsignalet gennem vand.. håber på hjælp :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.