Matematik

Eksponentiel voksende funktion

18. maj 2013 af christianneergaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med denne opgave i et eksamensæt, og kan ikke finde ud af at løse den, på forhånd tak for hjælp.

 

Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at fordoblingskonstanten er 8 og at f (3)= 12 .

 

Bestem f(11).

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2013 af mathon

 

                       f(x + 8) = 2 • f(x)

                       f(11) = f(3 + 8) = 2 • f(3) = 2 • 12 = 24


Skriv et svar til: Eksponentiel voksende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.