Studievejledning

tvunget til at gå året om?

20. maj 2013 af denfrækkekat (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle sammen!  jeg går på hhx 1.å og jeg har været til en samtale idag hvor jeg fik at vide at, jeg skulle tag året om. Det ville være uansvarligt at lad mig forsætte med de dårlig årskarakter som jeg har fået. Det ligger fra 00 til 02 og en enkelt 4 tal. Jeg skal afslutte matematik og samfundsfag på c iår og jeg fik 00/00 i årskarakter i begge. Kan man ændere gennemsnit hvis jeg kommer til eksamen i en af de to fag og hiver 4 eller 7 tal? eller ændrer det ikke på årskarakter?  er der krav om et bestemt gennemsnit skal være på før man kan få lov til kom på 2.år? mit fravær er ca på 5-6 så det er ikke højt. Jeg har været doven og jeg ved at jeg kan gør meget bedre end det der....jeg har ikke lyst til at gå om. Det bliver hårdt at se sine venner forsætte på 2. år mens man begynder på 1. år igen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2013 af 963852741 (Slettet)

rofl dem grades..men jeg kender en der forsatte til 2år med et gennemsnit på 1,5, så det er muligt.


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. maj 2013 af Dhokuav (Slettet)

Så tag did dog sammen din idiot! Og lær at stave, jeez ... Tænk dog på alle de mennesker der ville gøre alt for at være i dit sted og så pisser du bare på hele lortet?! Tænker du slet ikke på din fremtid eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2013 af PSXL

Jeg går selv på STX, og man skulle have mindst 2,0 for at kunne fortsætte i 2.g, så der var i hvert fald to, der droppede ud fra vores klasse af. Det er selvfølgelig hårdt, at skulle gå et helt år om, men tænk på din fremtid. Hvad vil du gerne studere viderehen, og kræver det et bestemt gennemsnit? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2013 af Peefektum (Slettet)

Jeg vil råde dig til at tage året om for en studenteksamen med gennemsnit som dit eget er alt for lavt og et 00 trækker gevaldigt ned i dit eksamengennemsnit. 


Svar #5
20. maj 2013 af denfrækkekat (Slettet)

#4


Jeg vil råde dig til at tage året om for en studenteksamen med gennemsnit som dit eget er alt for lavt og et 00 trækker gevaldigt ned i dit eksamengennemsnit. 

 

 

-  Jeg kan stadigvæk godt kom op i begge men du har ret :) 

Skal til samtale imorgen, så må lige se hvad der sker -med  hensyn til fremtiden, så har jeg ikke tænkt på det endnu.


Skriv et svar til: tvunget til at gå året om?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.