Matematik
integralregning ifbm. med bestemmelse af areal
Er det korrekt, at løsningen til opgave b er
3∫6((f(x))-(g(x))) = N = 9
Svar #2
27. maj 2013 af mathon

AN = 3∫6 (-2x2+20x -32 - 2x - 4)dx = 3∫6 (-2x2- 18x -36)dx = (-2) • 3∫6 (x2+ 9x +18)dx ...........
Svar #3
27. maj 2013 af cecilied34 (Slettet)
Hvad er det du gør i #2? Det må godt løses med hjælpemidler :)
Svar #4
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
#3
Man sætter den fælles faktor -2 uden for integralet.
Svar #6
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
#5
Jo, det fremgår jo af svaret i #1 for fremgangsmåden. Talværdien er også korrekt.
Svar #7
27. maj 2013 af mathon
rettelse af tegnfejl:
AN = 3∫6 (-2x2+20x -32 - 2x - 4)dx = 3∫6 (-2x2+ 18x -36)dx = (-2) • 3∫6 (x2- 9x +18)dx =
(-2) • [(x3/3) - (9x2/2) + 18x]36 =
(-2) • ((63/3) - (9•62/2) + 18•6 - ((33/3) - (9•32/2) + 18•3))
(-2) • ( 72 - 162 + 108 - 9 + (81/2) - 54)
(-2) • ( -45 + (81/2))
90 - 81 = 9
med CAS
solve(-2x^2+18x -36,x,3,6) = 9
Skriv et svar til: integralregning ifbm. med bestemmelse af areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
