Matematik
areal mellem grafer
Hej SP. Kan det passe, at svaret til opgave c er -1∫1(f(x)-g(x)) = 10,4? Eller skal man gribe det anderledes an?
Svar #1
27. maj 2013 af peter lind
Jeg har ikke udregnet selve integralet; men ellers er det korrekt
Svar #2
27. maj 2013 af fafdsafasd (Slettet)
Jeg kunne ikke lokke dig til at gøre det, vel? Bare så jeg er på den helt sikre side?
Svar #3
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Hvorfor viser du ikke dine egne mellemregninger i stedet?
-1∫1 (x4-2x2+4 - (x2 +2)) dx = 2 · 0∫1 (x4 -3x2 +2) dx = 2 · [x5/5 -x3 +2x]10 = 2·(1/5 -1 +2) = 2,4
Svar #4
27. maj 2013 af Perfektum12 (Slettet)
Sådan her har jeg udregnet den.
Skriv et svar til: areal mellem grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
