Matematik

fra m til mm omregning - hjælp!

01. juni 2013 af mimimumu (Slettet)

Hej alle

 

Hvordan omregner man m om til mm. Jeg skal omregne 1600 m om til mm, men er i tvivl om man skal gange med 1000 eller dividere med 1000??? 

 

det haster!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2013 af mathon

 

                    1 m = 103 mm

                     1 = 103 mm/m

                    1600 m = (1,6·103 m) • 1 = (1,6·103 m) • (103 mm/m) = 1,6·106 mm


Svar #2
01. juni 2013 af mimimumu (Slettet)

det vil sige jeg skal divdiere med 1000?  :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2013 af mathon

 

    ...det vil sige, du skal gange med 1000.


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. juni 2013 af SuneChr

# 0

Du skal bruge din sunde fornuft.

Du må vide, at 1 mm er meget mindre end 1 m .

Skal m laves om til mm må tallet nødvendigvis blive større, og man skal derfor gange.


Svar #5
01. juni 2013 af mimimumu (Slettet)

okay mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. juni 2013 af Krabasken (Slettet)


Skriv et svar til: fra m til mm omregning - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.