Matematik

Areal vha. determinant(vektor)

06. juni 2013 af hansi64 (Slettet) - Niveau: A-niveau

To vektorer i planen er givet ved [4 ; 3] og [10 ; 5] og skal finde arealet som disse vektorer udspænder. Finder derved determinanten, ved at gøre dette; -3 * 10 + 4 * 5 = -18, men det er her jeg bliver i tvivl. Jeg får det til et negativt tal, men er det fordi at jeg skal tage det numeriske værdi af dette, altså så arealet er 18 ?? vil bare lige have det bekræftet hvis det er rigtigt.


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. juni 2013 af peter lind

det er korrekt det du laver og det er korrekt at du bare skal tage den numeriske værdi


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

... bortset fra, at

-3·10 + 4·5 = -30 +20 = -10 , og ikke -18


Skriv et svar til: Areal vha. determinant(vektor)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.