Matematik

vektor regning

09. juni 2013 af chpe04 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvis du har en total vektor der hedder 92,77 vinkel -52,5 og den er sammen sat af to vektorer, hvor den ene har vinkle 0 og den anden vinkel -90. hvordan finder man værdierne på vektorerne


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2013 af peter lind

Brug at vektoren v=|v|(cos(θ), sin(θ) )

 


Svar #2
09. juni 2013 af chpe04 (Slettet)

fandt ud af det 90-52.5=37.5 så er cos(37.5)*92.77 = 73.59 vinkel -90    sin(37.5)*92.77= 56.47 vinkel 0


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. juni 2013 af Sl3pP1 (Slettet)

I kraft af at du skal finde dem to del-vektorer i de vinkler kan du jo også bare omskrive den fra resulterende vektor fra polær form til rektangulær form. Det giver dig også længden på de to delvektorer i vinkel 0 og vinkel -90.

 


Skriv et svar til: vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.