Matematik
Forkort log(5)/log(2) - 2
22. oktober 2005 af
Norn (Slettet)
Hmm... jeg kan ikke lige lure, hvordan man skal gribe den an :S
Det kan forkortes til log(5/4)/log(2)
Tak på forhånd
Det kan forkortes til log(5/4)/log(2)
Tak på forhånd
Svar #1
22. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Jeg er ikke med på hvad spørgsmålet er, for du formulerer aldrigt et sådant.
Med ved regning med logaritmer vil du i nævnte tilfælde med fordel kunne anvende reglerne
log(a/b) = log(a)-log(b), a,b E R+
log(a^n) = n*log(a), a E R+, n E R
Med ved regning med logaritmer vil du i nævnte tilfælde med fordel kunne anvende reglerne
log(a/b) = log(a)-log(b), a,b E R+
log(a^n) = n*log(a), a E R+, n E R
Svar #3
22. oktober 2005 af KickAzz (Slettet)
Her er løsningen:
(log 5)/(log 2) - 2 = (log 5)/(log 2) - (2 * log 2)/(log 2) = (log 5 - log 4) / (log 2) = (log (5/4))/(log 2)
(log 5)/(log 2) - 2 = (log 5)/(log 2) - (2 * log 2)/(log 2) = (log 5 - log 4) / (log 2) = (log (5/4))/(log 2)
Skriv et svar til: Forkort log(5)/log(2) - 2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
