Matematik

Forklar sammenhængen mellem f(x)=e^x og f(x)ln(x)

16. juni 2013 af regnar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder og kæmper med et spørgsmål til eksamen. 

skal Forklar sammenhængen mellem f(x)=e^x og f(x)ln(x), og har ledt over alt i bøgerne og noter intet held. en der kan hjælpe?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af SuneChr

Der gælder

y  =  ex             ⇔        x  =  ln y


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Som du ser af vedhæftede skitse, er de to funktioner hinandens omvendte funktion

:-)

Vedhæftet fil:000.PNG

Skriv et svar til: Forklar sammenhængen mellem f(x)=e^x og f(x)ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.