Matematik

Nem matematik (7 klasse) Hjælp!

18. juni 2013 af Jens1901

(X+5) + x - 3   (mit forslag) x^2+5x-3?

-(2x + 4)

5 (x+2)

Hvordan regner jeg disse ud?


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. juni 2013 af ajensen112 (Slettet)

den første skal du ophæve parantensen

så du får

x+5+x-3= 2x+2

den næste skal du gange minus ind i parantensen sådan

-2x-4

og den sidste gange 5 ind i parantesen

5x+10

spørg hvis du har flere spørgsmål har matematik på A niveau i gym og skal til at gå i 3.g efter sommerferien,så jeg burde kunne finde ud af det. 


Svar #2
18. juni 2013 af Jens1901

x/2+4=12

 

Hvordan vil denne løses? 

 

Tusind tak for hjælpen, det giver mening :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2013 af PeterValberg

subtrahér 4 på begge sider

multiplicér derefter begge sider med 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2013 af 123434 (Slettet)

Det modsatte af divider er gange. Det modsatte af plus er minus.  x/2+4=12 x/2=8  x=2*8=16


Skriv et svar til: Nem matematik (7 klasse) Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.