Matematik
Hvad får I
22. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har ligningen c = a*I / P, dette skal indsættes i v = I-P*c /D hvad får I???
Svar #1
22. oktober 2003 af Henrik (Slettet)
v = I - (P*c/D)
<=> (der indsættes c=a*I/P)
v = I - (P * (a*I/P)/D)
<=>
v = I - (a*I/D)
<=> (der indsættes c=a*I/P)
v = I - (P * (a*I/P)/D)
<=>
v = I - (a*I/D)
Skriv et svar til: Hvad får I
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
