Matematik

differentialligning - hjælp med starten i bevis.

08. august 2013 af Metteaugustin (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har et bevis hvor de springer lidt i forklaringen... jeg skal sætte:

f(x)=m/(1+c*e^(-kmx))  ind i differentialligningen:

y'=ky(m-y)

 

og så skriver de bare at funktionen differentieres så man får f'(x)=0(1+c*e^(-kmx))-m(0+c*e^(-kmx)/(1+c*e^(-kmx))^2

i første trin i beviset.

er der ikke nogen med et lidt bedre overblik end mig der kan skrive hvordan det ser ud helt fra starten når man bare sætter den ene funktion ind i den anden?

 

 

altså forklare hvad der sker i mellem starten og det lange udtryk jeg skrev.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. august 2013 af SuneChr


Svar #2
08. august 2013 af Metteaugustin (Slettet)

jeg har også fået svaret et andet sted nu... ellers mange tak nonspecificata.


Skriv et svar til: differentialligning - hjælp med starten i bevis.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.