Matematik
HJÆLP! Bestem arealet af M
Hej jeg sidder med en matematik aflevering og jeg har kæmpet den sidste time med denne opgave.
Det er opgave 6 i eksamenssættet på følgende link:
http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130524_1stx131-MAT_B.ashx
Svar #1
18. august 2013 af mette48 (Slettet)
f(x)=-x3+8
Areal = 0∫2 f(x)dx
[-1/4 x4+8x+k]02 =(-0,25*24+8*2+k)-(-0,25*04+8*0+k)
Skriv et svar til: HJÆLP! Bestem arealet af M
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
