Matematik

Dm til Cm??

19. august 2013 af monii98 - Niveau: 9. klasse

Jeg sidder og laver en opgaver med, at regne rumfang, og er lige stødt på en opgaver der lyder sådsn her:

 

25cm*0,5dm*4cm=____ cm3?

Men skal først omskrive til cm før jeg kan regner det ud...

 

Men hvad er 0.5dm ??

Tak på forhånd:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2013 af mathon

    
            1 dm = 10 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2013 af mette48 (Slettet)

25cm*0,5dm*4cm=____ cm3?

1 dm = 10 cm


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2013 af mathon

         (25•cm) • (0,5•dm) • (4 cm) = (25•cm) • (5•cm) • (4•cm) = (25•5•4)•(cm•cm•cm) = 500 cm3

                                                                                                                             uden gangeprik


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2013 af Krabasken (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. august 2013 af 123434 (Slettet)

0,5dm=5cm             V=25cm*5cm*4cm=500cm^3=0,5dm^3=0,5 liter


Skriv et svar til: Dm til Cm??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.