Matematik

3 Formler - Hjælp

20. august 2013 af RasmusEu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, kan i skrive de 3 formler man bruger til udregning af:

- Hastighed

- Tid

- Distance

Helst så forståeligt og simpelt som muligt.

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2013 af 123434 (Slettet)

v=d/t

V/d=t

v*t=d

(Hvor d er distancen (længden) og t er tiden.)

Se http://www.regneregler.dk/hastighed.jsp
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2013 af JG0005 (Slettet)

øhh er det ikke bare
hastighed=distance/tid, og derefter kan du jo bare isomere distance eller tid, hvis du har bruge for de to  formler. 


Svar #3
20. august 2013 af RasmusEu (Slettet)


Svar #4
20. august 2013 af RasmusEu (Slettet)

Kan i skrive det op med selvsikkerhed, så det stå sådan i del stil:

Hastighed = FORMEL?

Tid = FORMEL?

Distance = FORMEL?

Og til sidst hvad forkortelserne er


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. august 2013 af JG0005 (Slettet)

Hastighed = distance/tid forkortelse: v=d/t

tid=hastighed/distance forkortelse: t=v/d

distance= tid* hastighed forkortelse: d=t*v


Svar #6
20. august 2013 af RasmusEu (Slettet)

TAK! :p


Brugbart svar (1)

Svar #7
23. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Udtrykkene for hastighed v og distance d er korrekte i både #1 og #5, men udtrykket for tiden udtrykt ved v og d er forkert i både #1 og #5

tiden er distancen divideret med hastigheden, dvs  t = d / v .


Svar #8
23. august 2013 af RasmusEu (Slettet)

Tak for rettelsen!


Skriv et svar til: 3 Formler - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.