Matematik

4/7 + 1 1/2...

21. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvordan er det nu lige man gør?:)..


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Omregn det blandede tal til en uægte brøk, forlæng brøkerne til deres fælles nævner, sæt på fælles brøkstreg, og reducer.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2013 af SuneChr

4/7 + 11/2 = 4/7 + 3/2 = 8/14 + 21/14 =  ?


Svar #3
21. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

29/14 = 2 1/14?...............................  #2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2013 af mathon

uden at lave den hele om til brøk:

4/7 + 11/2  =  8/14 + 1 +  7/14  = 1 + 15/14  =  1 + 14/14 + 1/14  =  1 + 1 + 1/14  = 2 + 1/14  =  21/14


Skriv et svar til: 4/7 + 1 1/2...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.