Fysik

fysik

26. august 2013 af inddd (Slettet)

Kan I hjælpe med denne opgave. :)




Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2013 af hesch (Slettet)

1)  P1 = 230V*0,2A = 46 VA     

2)  P2  = P1 *0,9 = 41,4 VA      ( 10% tab )

I2 = P2 / U2 = 4,6 A


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2013 af mette48 (Slettet)

Sekundær side 230V*0,2A =46W

tab p.g.a. varme 46W*10/100=4,6W

primær side   9V* x A=46W-4,6W         find strømstyrken x i ligningen


Skriv et svar til: fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.