Fysik

Beregninger

26. august 2013 af Vaksersød (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal udregne densiteten for en væske, hvis m (massen) er 41,3g og v (volumen) er 47 cm^3.
Hvordan gør jeg det?

Og hvordan udregner jeg den gennemsnitlige hastighed hvis en køretur på 145 km tager 2,5 timer?

Vh. Mai.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2013 af mathon

          d = m / V


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2013 af hesch (Slettet)

a) Densitet måles i  g/cm3 ⇒   41,3g / 47cm3 =  ? ?   g/cm3

b)  Du kan måle hastighed i  km/t  ⇒    ? ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2013 af mathon

           vmiddel = strækning / tid


Skriv et svar til: Beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.