Matematik

hjælp ligning 2

28. august 2013 af mariameria (Slettet) - Niveau: 8. klasse

5zx+5x/z+2xz+x/z


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2013 af PeterValberg

Nej, stop nu, du har fået masser af hjælp i tidligere indlæg,
Læs dine tidligere indlæg igen, der står alt, hvad du har brug for
til at løse denne opgave også :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2013 af mette48 (Slettet)

Dette er da ikke en ligning, der er ingen =

udtrykket kan reduceres

5zx+5x/z+2xz+x/z =

(5+2)zx + (5+1)x/z =

7zx+6x/z


Svar #3
28. august 2013 af mariameria (Slettet)

tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2013 af 123434 (Slettet)

2# God metode. 


Skriv et svar til: hjælp ligning 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.