Matematik

Ligninger

28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Hvis jeg har 14x+2 og x=5, giver det så 70x+2??? :|

 

På forhånd, tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2013 af Linnese (Slettet)

Da 5=x, skal du sætte x i 14x+2 lig 5, og beregn dernæst regnestykket.


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at oprette en ny tråd med det samme spm. Se svaret i din anden tråd.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1371899


Svar #3
28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#1

Hvilket er = 70x+2, tak.

#2

Troede, at når spørgsmålet er svaret, så er der ikke nogen der ser mit andet spørgsmål længere nede.

Men håber da ikke, at det gjorde nogen stor skade :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Svaret er ikke 70x+2. Se svaret i den anden tråd.

Det skaber mere forvirring, hvis der oprettes flere tråde med det samme spørgsmål. Læs betingelserne for brugen af Studieportalen, før du går i gang med at bruge den.


Svar #5
28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#3

Giver det 72?

 

 

 

Ja ok, du har fået den banket ind i knolden på mig ;)


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, som det jo fremgår ved udregning af udtrykket givet i den anden tråd.


Svar #7
28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Nåårh, vi skal have alle regningsarterne og x'et(erne) væk...

Tak igen!


Brugbart svar (1)

Svar #8
28. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Man indsætter jo talværdien 5 i stedet for x.


Svar #9
28. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#8

Ja, det er korrekt.

Fortsat god aften :)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.