Matematik

2 korte regnestykker

29. august 2013 af NeedHelpPlz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej allesammen.

har brug for lidt hjælp til 2 korte og for nogle meget nemme regnestykker

1 en kegle har grundfladeradius 5 cm og højden 18 cm.

     grundfladens areal er?                                     

     og π sættes 3

 

2  4a * (a - 5b) + 20ab

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

1

    

               r = 5 cm, h = 18 cm

grundfladens areal          Agrundflade = π · r2

keglens areal                   Akegle = π · r · (a · r)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

2

      gang ind i parantesen og reducer efterfølgende

     

 


Svar #3
29. august 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

undskyld 45b

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

#3 nej

            der gælder, at

            h · (m + n) = h·m + h·n


Svar #5
29. august 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

hvorfor 4a*a - 4a*a + 20ab


Svar #6
29. august 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

??????


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. august 2013 af mette48 (Slettet)

4a * (a - 5b)        + 20ab ganger alle led i parentesen med 4a

4a*a - 4a*5b       + 20ab   =

4a2  -  20ab       +20ab    =              ab samles

4a2


Skriv et svar til: 2 korte regnestykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.