Matematik

Regne m. et tal og 2 brøker

04. september 2013 af go2a (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej det fordi jeg har brug for hjælp til at udregne følgende udregning

 

51*(5/7(brøk))*(2/43(brøk))

 

Taaak på forhånd!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af Sapfort (Slettet)

Mener du følgende?


Svar #2
04. september 2013 af go2a (Slettet)

Jaa:D hvordan ville du udregne den??


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. september 2013 af Sapfort (Slettet)

Således:


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. september 2013 af mathon




                            51 • 5 • 2      510    301    209
                           ------------  =   ----- = ----- + -----  =  1209/301
                              7 • 43         301    301    301


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2013 af LeonhardEuler

Gang brøkerne sammen.

Og gang 51 op i tælleren.


Svar #6
04. september 2013 af go2a (Slettet)

Okaaay Tusind tak for hjælpen!:D


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. september 2013 af PeterValberg

Brøkregning i videoformat fra FriViden2.dk:

 [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Regne m. et tal og 2 brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.