Matematik

HASTER HJÆLP TIL MAT HJEMMEOPGAVESÆT 2.

07. september 2013 af sensualbro (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, Har brug for hjælp, da jeg ikke er så god til matematik, håber jeg at i kan hjælpe mig med min hjemmeopgave :) tak på forhånd ! :)

p.s. er i gang med privatundervisning i mat, så det ville være til stor hjælp hvis i skrev resultateet, og så forklarede det på en "forståelig" måde :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2013 af kieslich (Slettet)

0pg 4.

Giv altid dine punkter navne (x1 , y1) = (-2 , 5)  og (x2 , y2) = (7 , 2)

Indsæt i fornlerne fra bogen:  

og b = y1 - a*x1

indsæt i  y = a*x + b

sæt x = 2 i liniens ligning og se om du får 8.


Svar #2
07. september 2013 af sensualbro (Slettet)

Tusind Tak for din hjælp !! :-)


Svar #3
07. september 2013 af sensualbro (Slettet)

Jeg har det sværest med opg 2, kan du hjælpe med den? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2013 af kieslich (Slettet)

     Gang med nævneren (x-2) på begge sider

    Forkort venstre side

     Regn selv videre


Skriv et svar til: HASTER HJÆLP TIL MAT HJEMMEOPGAVESÆT 2.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.