Matematik

Ligning

10. september 2013 af Ecc0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg er kommet et stykke vej, men det er forkert det jeg er kommet frem til. Er der en som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2013 af mathon

står der      0 = α•1α-1…   ?


Svar #2
10. september 2013 af Ecc0 (Slettet)

Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2013 af mathon

        0 = α•1α-1 - 3(1/1)

        0 = α•1 - 3•1                        da = 1x = 1 uanset x

        0 = α - 3

        α = 3


Svar #4
10. september 2013 af Ecc0 (Slettet)

Selvfølgelig! hvordan kunne jeg ikke se det! Når men tusinde tak for hjælpen;)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2013 af 123434 (Slettet)

3# Hvis jeg nu sidder med sådan et stykke, kan jeg så gøre prøve ved at sætte 3 ind på a's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. september 2013 af mathon

#5 

               Ja


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.