Fysik

Formel for opvarmning af vand?

11. september 2013 af LineKaehne (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en opgave der lyder sådan her: 

"En el-vandvarmer på 2kW skal tilføres 836000 J for at opvarme en beholder med vand. Hvor langtid tager opvarmningen?"

Men jeg ved ikke hvilken formel jeg skal bruge til udregningen!

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af PeterValberg

en lignende diskussion har kørt i denne tråd [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2013 af hesch (Slettet)

Energi = effekt * tid.

Watt = Joule / sek.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2013 af mathon

skrevet
                         P • t = Eopv

                         t = Eopv / P

................

          1 W = 1 J/s


Svar #4
11. september 2013 af LineKaehne (Slettet)

Tusind tak :-) Lige det jeg ledte efter!


Skriv et svar til: Formel for opvarmning af vand?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.