Matematik

Rente

12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)
Renten af 4000 kr til 6% p.a??

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn 6% af 4000kr, hvis der menes renten i 1 år.


Svar #2
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

0,40 * 6?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej. Beregn først 1% af 4000kr, og beregn så 6%.


Svar #4
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hvordan gør man?

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du har allerede haft rigtigt mange spørgsmål her om procentregning. Du må da have lært, hvordan man beregner 1% af noget?


Svar #6
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Dele med 100 og gange med procenten

Brugbart svar (0)

Svar #7
12. september 2013 af JW1710 (Slettet)

4000/100 = 1% af 4000

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, netop.


Svar #9
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Ja det ohså det jeg mener

Svar #10
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hallo??

Brugbart svar (0)

Svar #11
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#10

Hallo, hvad? Du fik jo dit svar i #6 bekræftet i #8. Prøv nu at regne opgaven færdig.


Svar #12
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Ved ikke hvordan man regner det ud

Brugbart svar (0)

Svar #13
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#12

Benyt din egen forklaring i #6, eller opstillingen i #7 til at finde 1%.


Svar #14
12. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Allahim!

Brugbart svar (0)

Svar #15
12. september 2013 af MyNameIsBondCovalentBond

Hvis du skal tilsætte 6% til de 4000. Så siger du 1.06*4000 og dermed ved du hvor meget du får på et år. Hvis du gerne vil have hvor meget rente du får ud af 4000, altså hvor meget 6% udgør af 4000. Så siger du 4000*0.06 og derved får du hvor meget 6% er af 4000. 

Definitionen på hvor meget du rente man får p.a. er y=b*a^x. Dette er en eksponentiel funktion på gymnasie niveau.

Lad os sige b er de 4000. a er din 6% rente, og x er antal år.

Hvis du så skal have fat i hvor meget rente du har fået i løbet af 6 år. Så siger du

y=4000*1.066=4000+det tillæggende renter.


Brugbart svar (0)

Svar #16
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#15

Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt for trådstarter. Som du kan se i #0 drejer opgaven sig om at beregne renten i 1 år.


Brugbart svar (0)

Svar #17
13. september 2013 af MyNameIsBondCovalentBond

Synes det var lidt svært at finde ud af, hvad hun var efter,så skrev alle måderne man kunne gøre det på, så hun kunne vælge hvad for en hun mente :)


Brugbart svar (1)

Svar #18
13. september 2013 af mathon

kort
            Renten af 4000 kr til 6% p.a = 0,06 p.a

                 Rår = (4000 kr) • 0,06 =


Svar #19
13. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Tak begge:)

Brugbart svar (0)

Svar #20
13. september 2013 af Kybi (Slettet)

Su Andersen11 sinir oluyom! 


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.